ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

 

Ο σταθμός μας    επαναρχίζει την λειτουργία του από την Τρίτη 9 Ιουνίου με τους ακόλουθους κανονισμούς σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας και των υγειονομικών υπηρεσιών.

 

 1. Λειτουργούμε κανονικά από τις 7 μέχρι τις 5.30 καθημερινά.
 2. Σε κάθε παιδί θα πρέπει να γίνεται θερμομέτρηση από το σπίτι του πριν έρθει στο σχολείο.
 3. Παιδιά που παρουσιάζουν συμπτώματα όπως ΠΥΡΕΤΟΣ-ΒΗΧΑ-ΕΜΕΤΟΥΣ-ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι και να ενημερώνεται ο παιδίατρος
 4. Απαγορεύεται η είσοδος των γονιών στο σταθμό. [και οποιοδήποτε άλλου προσώπου] .
  Τα  παιδιά κατά την προσέλευση τους στο σταθμό  αλλά και κατά την αναχώρηση τους από αυτόν θα παραδίδονται στο προσωπικό στην είσοδο του σχολείου.
 5. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους το παγουράκι τους με το νερό και το δικό τους φαγητό.
 6. Απαγορεύεται η χρήση υφασμάτινων παιχνιδιών και γενικότερα δεν επιτρέπεται να φέρουν παιχνίδια από το σπίτι.
 7. Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε τμήματα με μέγιστο αριθμό παιδιών τα 12 [ανάλογα βέβαια με την ηλικία τους και το εμβαδόν της τάξης]
 8. Δεν θα γίνεται σύντμηση των τμημάτων και θα υπάρχει ειδικός χρόνος για παιχνίδι στην αυλή κατά τμήματα.
 9. Ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των παιδιών στη χρήση αντισηπτικών και στους κανόνες καθαριότητας [για το φαγητό- για την τουαλέτα- για το διάλειμμα]
 10. Για το προσωπικό απαιτείται η χρήση μάσκας- γαντιών-ασπίδας μόνο για τη διάρκεια σίτισης των παιδιών και την ώρα που αλλάζετε το πανάκι τους.
 11. Ειδικότερα για το τμήμα των βρεφών θα υπάρχει και χρήση ειδικής ποδιάς μιας χρήσης.
 12. Ειδικοί κανόνες καθαριότητας των χώρων του σταθμού καθημερινά [με χλωρίνη] και καθημερινή απολύμανση των παιχνιδιών [εχει αγοραστεί ειδικό μηχάνημα].
 13. Για  την περίοδο αυτή δεν επιτρέπεται να γίνονται γενέθλια στο σχολείο όπως και άλλες εκδηλώσεις [εκδρομές-μαθήματα από εξωτερικούς συνεργάτες κ.τ.λ.π].
 14. Τέλος σας ενημερώνουμε σχετικά με τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ θα ισχύει το εξης , όσοι έχουν πληρώσει δίδακτρα για τον μήνα ΜΑΡΤΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα δίδακτρα του ΙΟΥΝΙΟΥ.

 Με αγάπη και σοβαρότητα και κυρίως με την αγαστή συνεργασία γονέων και σχολείου ευελπιστούμε να αντεπεξέλθουμε κι αυτές τις δυσκολίες.Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορίες σας.

 

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.