Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσες
Our School

Καλωσορίσατε στον παιδικό σταθμό “Πασχαλίτσες”! Είμαστε χαρούμενοι που μας επιλέξατε για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών σας. Εδώ, από το 1987, ανοίγουμε τις αγκαλιές μας με αγάπη, φροντίδα και δέσμευση για την άριστη ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών.

Στον παιδικό σταθμό μας, αξίζουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, καθώς αναζητούμε να δημιουργήσουμε ένα αγαπημένο και ευχάριστο περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις κοινωνικές, συναισθηματικές, σωματικές και γνωστικές τους δεξιότητες μέσα από δημιουργικές ευκαιρίες και παιχνίδι.

Με έμπνευση από τις καλύτερες παιδαγωγικές πρακτικές, το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμά μας προσφέρει τμήματα για βρέφη, προνήπια και νήπια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Οι χαμογελαστοί, έμπειροι και αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί είναι δίπλα στα παιδιά κάθε στιγμή, προσφέροντας ασφάλεια και αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Πέραν της μαθησιακής ανάπτυξης, δίνουμε έμφαση στις ηθικές αξίες, την αμοιβαία σεβασμό και την κοινωνική ευαισθησία, προετοιμάζοντας τα παιδιά σας για τον σύγχρονο κόσμο.

Επισκεφτείτε μας για να γνωρίσετε τον χώρο μας και να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την ευτυχισμένη και ισορροπημένη ανάπτυξη του παιδιού σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να φέρουμε μαζί την αξέχαστη περιπέτεια της μάθησης και ανακάλυψης!

Για να δείτε όλα τα τμήματα του σχολείου μας πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο: Τμήματα και Υπηρεσίες