Εγγραφές 2023-2024
Happy Kids Class Image

Με χαρά και ανυπομονησία υποδεχόμαστε το νέο έτος εγγραφών στον παιδικό μας σταθμό! Είναι μια εποχή γεμάτη ανανέωση και ευκαιρίες, όπου ανοίγουμε τις αγκαλιές μας για να υποδεχτούμε νέα πρόσωπα και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές με τους μικρούς μας φίλους.

Στον παιδικό μας κόσμο, η ασφάλεια, η αγάπη και η φροντίδα βρίσκονται στην καρδιά της κάθε μας δράσης. Οι εμπειρίες που προσφέρουμε στα παιδιά μας είναι σχεδιασμένες με φροντίδα και σεβασμό προς τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού.

Κατά την εγγραφή, οι νέες οικογένειες θα γνωρίσουν την θετική μας προσέγγιση προς την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών. Οι εκπαιδευτικοί μας, με την εμπειρία και το πάθος τους, θα στηρίξουν και θα καθοδηγήσουν κάθε παιδί στο μοναδικό του ταξίδι ανακάλυψης και μάθησης.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε έναν ζεστό, φιλικό και διασκεδαστικό χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν μακροχρόνιες φιλίες.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να ζήσουμε αυτήν την υπέροχη περίοδο μαζί, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και προάγοντας την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών μας. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της μάθησης και της διασκέδασης!

Τι θα χρειαστεί να προσκομίσετε μαζί σας κατά την εγγραφή:
■ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ
■ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
■ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (Βρείτε την εδώ: Αίτηση Εγγραφής)

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ καλέστε στο 22490880 ή μέσω email info@pasxalitses.com

Για να δείτε όλα τα τμήματα του σχολείου μας πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο: Τμήματα και Υπηρεσίες